Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NaturWell

.

Kohti oireettomuutta Bemerin avulla

Tiedän, miltä tuntuu, kun ei palaudu arjesta kunnolla. Väsyttää aamulla ja päivällä, eikä tilanne korjaannu täysin yön aikana. Tiedän myös, miltä tuntuu, kun palautumiskyky paranee. Monien asioiden tekeminen helpottuu ja elämä laajenee.

Olen, helmikuusta 2017 lähtien tehnyt tuttavuutta fysikaalisen verisuoniterapian, Bemer-teknologian ja -terapian kanssa. Olen käyttänyt Bemer-laitetta päivittäin, nyt yli vuoden. Bemer on selkeästi auttanut minua arjesta palautumisessa ja muista oireista.

Ensimmäiset hyvät tuntemukset koin jo muutaman viikon kuluttua Bemer-terapian aloittamisen jälkeen. Huomasin, että keskittymiskykyni oli parantunut ja ilmaisutaitoni lisääntyneet. Tuntui mahtavalta, kun sain tehtyä valmiiksi vaikeitakin asioita. Pystyin myös mm. paremmin pukemaan ajatukset sanoiksi.

Hyviä tuntemuksia on riittänyt minulle pitkin matkaa Bemerin kanssa. Yleinen kipuherkkyyteni on vähentynyt. Suolistoni kunto ja uni on parantunut.

 

Bemer-terapian avulla parempi terveys ja tasapaino


Olen enemmän kuin kiitollinen siitä, että olen ottanut Bemer-laitteen päivittäiseen käyttööni. On ihanaa, kun voin hoitaa terveyttäni Bemerin avulla. Uskon, että monet muutkin hyötyvät fysikaalisesta verisuoniterapiasta, Bemeristä. Bemer on saanut käyttäjiltään erinomaista palautetta, mihin voit tutustua esim. Helli solujasi –blogissa.

Kannustan kaikkia perehtymään Bemerin mahdollisuuksiin oman itsensä tai lähimmäistensä hoidossa. Kannattaa osallistua tilaisuuksiin, kokeilla laitetta ja hankkia Bemer itselle. Otathan yhteyttä, niin kerron asiasta lisää.

Säännöllisen, päivittäisen Bemer-terapian avulla voi ”käynnistää kehonsa uudelleen”, kohti terveempää elämää. Terveempänä pystyy elämään tasapainoisemmin.

19.11.2017 Sari

..