Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NaturWell

.

Ensikosketukseni NeoLife-tuotteisiin

NeoLife Distributor ID 44- 804 147

Viisi vuotta sitten, eräänä syystalvisena iltana, elämäni sai aivan uudenlaisen suunnan. Olin naapurissa kutsuilla, joilla esiteltiin NeoLife-tuotteita (silloin GNLD) (http://www.neolife.fi/fi-fi/home/). NeoLife-tuotteiden takana oleva tieteellinen tieto, turvallisuus, erittäin korkea laatu ja ravintolisien luonnollisuus tekivät minuun suuren vaikutuksen. Olin pitkään etsiskellyt omaan ja perheeni käyttöön sopivia, NeoLifen kaltaisia tuotteita. Ihastuin NeoLifeen heti.

Kuulin, että NeoLifen ravintolisät valmistetaan kokonaisista ruoka-aineista, ja ne ovat siten luonnon ja pellon high tec -tuotteita. Myös yrityksen arvot herättivät luottamusta. NeoLifen arvoina on mm. sitoutuminen ehdottomaan rehellisyyteen kaikessa, mitä puhutaan ja tehdään sekä sitoutuminen siihen, että ihmiset ja heidän tavoitteensa ovat NeoLifessa nro 1.

Kyseiseen aikaan olin kipeä vähän sieltä ja täältä, nukuin huonosti, vatsahapot reistailivat, olin väsynyt ja ihoni oli hyvin kuiva. Helpotusta tilanteeseen olivat jo tuoneet Shindo-venyttely (http://shindo.fi/), uiminen kylmässä vedessä ja jotkut lääkkeet.

Lähdin naapurista mukanani litran lasipullollinen, Aloe Vera Plus -juomaa ja tuore todistus liittymisestäni mukaan NeoLife-toimintaan (ID 44- 804 147). Olo oli odottavainen ja hieman jännittynyt. Mietin, mihin olin ryhtynyt. Kotona totesin, että Aloe Vera Plus -juoma auttoi vatsavaivoihini välittömästi. Ehkä en väsyneenä kuitenkaan ollut tehnyt mitään täysin hassua?

 

NeoLife mukana arjessa

Vuodet ovat vierineet NeoLifen kanssa ja olen valintaani tyytyväinen. Käytän päivittäin useita NeoLife-tuotteita, mm. Cal-Mag Plus D -kivennäisainevalmiste, Omega-3 Salmon Oil –lohiöljyvalmiste ja Wheat Germ Oil with Vitamin E -Vehnänalkio öljy. NeoLifeShake -luonnollisten pirtelöt, NeoLifeBar –välipalapatukat, Nutriance hiusten- ja ihonhoitotuotteet ja Vita Squares luonnollinen lastenvitamiini ovat tulleet tutuiksi myös koko perheelleni. Kodinhoito sujuu näppärästi NeoLifen Golden-tuotteiden avulla. 

Ruokavaliolla on merkitystä

Olen käynyt Ihana Elämä Terveysanalyysissa (http://www.terveysanalyysi.fi/ ). Terveysanalyysin antama tieto on ohjannut minua löytämään itselleni sopivan ruokavalion. Sen avulla olen oppinut syömään minulle sopivia ruoka-aineita ja valitsemaan itselleni kaikkein tärkeimmät ravintolisät. Terveysanalyysin avulla olen voinut myös seurata kehoni kuntoutumista.

Jättäessäni vehnän pois ruokavaliosta, lähti jatkuva tukkoisuus hengitysteistä pois. Samalla loppui jäytävä, puristava kipu ja turvotuksen tunne jäsenistä.

Kiitollinen NeoLifesta ja ravitsemustietoudesta

Olen huomannut, kuinka tärkeää on laadukas ravinto ja oikeanlainen ruokavalio. Olen kiitollinen NeoLife-tuotteista, NeoLifen kautta saamastani, uusimmasta tieteellisestä ravitsemustietoudesta ja NeoLifen kautta saamistani ystävistä. Suosittelen NeoLifea myös sinulle!

 

Keuruulla 19.11.2017, Sari Louna   (Distributor ID 44- 804 147)

Sari Louna NeoLife Distributor 5 vuotta  2017Sari Louna NeoLife Distributor 5 vuotta 2017

..